Feestje? Kijk voor partytent verhuur

Ben jij altijd wel in voor een feestje? Ook met slecht weer of een minder groot huis kun je een groot feest geven. Met partytent verhuur worden je mogelijkheden groter gemaakt om een goed feest te kunnen organiseren.

Aluminium frame partytenten

Je kent allemaal wel die dorpsfeesten waarbij er grote tenten geregeld worden. Zo kan iedereen in elke weersomstandigheden blijven feesten. Het zijn ook geen kleine tenten maar vaak echt grote tenten waar heel veel mensen in kunnen. Dit soort feesten worden vaak in aluminium frame partytenten gegeven en niet in een opblaasbare pub bijvoorbeeld. Je hebt deze tenten in verschillende maten. De kleinste maat is 8 meter bij 3 meter en de grootste tent is 8 meter bij 15 meter. Ook zijn er nog mogelijkheden voor het verlengen van de tenten. Je kunt door middel van een verlengstuk een paar delen van tenten aan elkaar zetten. Zo kun je de tenten nog groter maken en heb je nog meer plek voor mensen. Voor elke gelegenheid is er wel wat te vinden. Als je een kleinere tuin hebt kun je voor de wat kleinere maten gaan bij de partytent verhuur. Wanneer je echt een heel groot feest wilt gaan geven kun je dus even goed naar alle mogelijkheden kijken.

Hoe werkt de opblaasbare versie?

Heb jij binnenkort een themafeest gepland staan? Dan is dit stukje handig om te lezen voor jou. Je kunt jouw themafeestje nog echter maken door een opblaasbare pub te huren. Er zijn tegenwoordig veel themafeesten en hier spelen bedrijven ook op in. Heb jij bijvoorbeeld een Irish party dan kun jij een opblaasbare pub daarvoor huren. Door de bedrijven wordt meestal de opbouw en afbouw gedaan. Ze hebben hiervoor ook veel ventilatoren mee om de pub van alle lucht te voorzien. Hierdoor is het ook binnen de kortste keren klaar voor gebruik. Het kan al binnen 15 minuten al staan. Dit soort tenten zijn geschikt voor 50 tot 60 personen. Je kunt de tenten ook inrichten met barren en stoelen, maar dit zal wel wat plek in beslag nemen.