Waarom Kiezen voor een Wandcloset?

Een wandcloset is een moderne en praktische keuze voor elke badkamer. Dit type toilet wordt aan de muur bevestigd, waardoor het boven de vloer hangt. Dit zorgt niet alleen voor een strak en opgeruimd uiterlijk, maar biedt ook tal van andere voordelen.

Een van de grootste voordelen van een wandcloset is de ruimtebesparing. Doordat het reservoir in de muur is ingebouwd, neemt het toilet zelf minder ruimte in beslag. Dit maakt het ideaal voor kleinere badkamers of toiletruimtes.

Eenvoudig Schoonmaken

Doordat een wandcloset boven de vloer hangt, is het eenvoudiger om de vloer eronder schoon te maken. Dit draagt bij aan een hygiënische badkameromgeving, aangezien vuil en stof zich minder snel ophopen.

Installatie en Onderhoud

Het installeren van een wandcloset vraagt om meer voorbereiding dan een staand toilet. Het is belangrijk om een professional in te schakelen voor de installatie, zodat het reservoir en de afvoer correct worden ingebouwd. Eenmaal geïnstalleerd, zijn wandclosets duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Waterbesparing

Veel moderne wandclosets zijn ontworpen met waterbesparing in gedachten. Ze hebben vaak een dubbele spoelknop, waarmee je kunt kiezen tussen een kleine of grote spoeling. Dit helpt niet alleen om water te besparen, maar verlaagt ook je waterrekening.