Klaar voor de zomer met deze tool 

logo

Heb je een plafondventilator nodig? Kom dan naar lampenwinkel Van Den Heuvel Verlichting! We hebben een grote verscheidenheid aan plafondventilatoren waaruit je kunt kiezen. We hebben merken als Philips, Minka Aire en Hunter. We hebben veel verschillende stijlen en kleuren voor je om uit te kiezen. Dus kom naar beneden en haal je plafondventilator vandaag nog!

prikspots

Waarom je een plafondventilator nodig hebt

Een plafondventilator is een geweldige manier om je huis koel te houden in de zomer en warm in de winter. Plafondventilatoren laten de lucht in je kamer circuleren, wat helpt om de temperatuur gelijkmatig te verdelen. In de zomer creëren plafondventilatoren een windchill effect waardoor je je koeler voelt. In de winter helpen plafondventilatoren om warme lucht van het plafond naar beneden te duwen, waardoor de kamer warmer aanvoelt. Plafondventilatoren zijn ook zeer energiezuinig, zodat ze je geld besparen op je energierekening.

Soorten plafondventilatoren

Er zijn veel verschillende soorten plafondventilatoren. Welk type plafondventilator je nodig hebt hangt af van de grootte van je kamer en de hoogte van je plafond. Als je hoge plafonds hebt, zul je een downrod nodig hebben om de ventilator te monteren. Daalstangen zijn er in verschillende lengtes, dus meet ze op voordat je er een koopt. Als je lage plafonds hebt, zijn er inbouwventilatoren die beter bij je passen.

Hoe kies je een plafondventilator?

Bij het kiezen van een plafondventilator zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Denk eerst aan de stijl van je kamer. Wil je een traditioneel uitziende ventilator of iets moderners? Ten tweede, denk aan de grootte van je kamer. Een kleine kamer zal een kleinere ventilator nodig hebben, terwijl een grote kamer een grotere ventilator nodig heeft. Ten derde, bedenk hoeveel licht je in je kamer wilt hebben. Sommige plafondventilatoren worden geleverd met lichtsets en andere niet. Ten vierde, bedenk hoeveel geld je wilt uitgeven aan je plafondventilator. Plafondventilatoren variëren in prijs van ongeveer €50 tot €500 of meer.

Dus, als je in de markt bent voor een nieuwe plafondventilator, ga dan zeker naar lampenwinkel Van Den Heuvel Verlichting! Wij hebben alles wat je nodig hebt om de perfecte plafondventilator voor je huis te vinden! Onze deskundige medewerkers helpen je graag om precies te vinden wat je zoekt! Dus, waar wacht je nog op? Kom naar beneden en haal je nieuwe plafondventilator vandaag nog op!