Onze eigen elektrische camper

elektrische camper

elektrische camper

Onze elektrische caravan is gebaseerd op een 530cm lange Peugeot e-Expert met een 75 kWh accu en omgebouwd door Camperfixx. De campervan ziet er geweldig uit en is voorzien van alle luxe waaronder automaat, Android Auto/Apple Carplay, airconditioning en keyless entry/start. Het ziet er eigenlijk uit en rijdt als een gewone personenauto. Parkeren gaat ook heel gemakkelijk, vooral dankzij de achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter. De omslag is gemaakt met mooie materialen, waarbij 100% elektriciteit het uitgangspunt was. Dus niet meer koken of gas verwarmen, maar alles met de accu of netwerken. Uiteraard ontbreekt het forse vermogen van de zonnepanelen niet, evenmin als de 200 Ah extra accu. Een dag of 2-3 off the grid kamperen is zeker mogelijk.

Wat krijg je allemaal bij de elektrische camper?

Bij de camper krijg je een lekker bed met matras topper van 135 x 200 cm, ook nog eens een slaaphefdak voor sta ruimte en een extra bed van 110 x 200 cm, een met twee zitplaatsen die ook nog eens draaibaar zijn, je krijgt beddengoed en kussen, een camping tafel met 2-4 comfortabele stoelen, een keuken met een elektrische kookplaat, waterkoker, nespresso machine, wasbak en een met grote koelkast en eet-/kookapparatuur. Vier zonnepanelen op het dak die eventueel van het net kunnen worden losgekoppeld kunnen worden. 

Wat bieden wij nog meer?

Verbeter uw elektrische ervaring met een elektrische grill. Met E-Braai ontdek je hoe lekker en makkelijk een elektrische grill kan zijn. Geen vuur, dus perfect voor op de camping. Klaar in 5 minuten. Instelbaar 70-270 graden en gemakkelijk schoon te maken. Met de meegeleverde paellapan maak je van een barbecue een Schotse braai. Snel iets voor elkaar krijgen of een stadstour maken? Sloot de camper een tijdje en koop een elektrische scooter! Niet alleen heel praktisch, maar ook heel leuk om te doen. Met de Segway-Ninebot Kick Scooter Max G30 ben je optimaal mobiel. Hij heeft een bereik tot 65 km en een snelheid tot 30 km/u. In Nederland mogen elektrische scooters helaas alleen op privéterrein (campings), maar in het buitenland is het op de meeste plaatsen toegestaan. De scooter heeft een houder voor de telefoon en is voorzien van een slot. Voor de veiligheid wordt er ook een helm meegeleverd. Tot slot is de scooter opvouwbaar, zodat je hem gemakkelijk meeneemt naar de camper. 

Wat kan er nog geboekt worden? 

Haal- en brengservice 

Fietsen tot 3 fietsen/60 kg 

Elektrische grill 

Elektrische scooter 

Chemisch toilet 

SUP board 

Pop Up tent voor twee personen