Vloeren Arnhem bij het bedrijf Wereld laminaat

vloeren Arnhem

vloeren Arnhem

Wereld laminaat & meubelen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in laminaat en meubelen. In het assortiment van Wereld laminaat & meubelen zitten meer dan 8000 producten die jij kan kopen. Op meer dan 4000 vierkante meter hebben is er een showroom waar je alle producten kan komen bekijken. Dit bedrijf is gevestigd in Arnhem en is dus vooral bezig met vloeren Arnhem. Toch verkopen ze niet alleen laminaat. Ze verkopen namelijk ook bijna alle meubels die jij je maar zou kunnen bedenken. In het jaar 2000 is Wereld laminaat & meubels begonnen op meerdere locaties. Toch hadden ze hier helaas niet genoeg ruimte voor, met als gevolg dat ze moesten gaan verhuizen. Ze zijn vanaf dat moment gaan zoeken naar een andere locatie waar ze wel de ruimte hadden om te kunnen uitbreiden. Ze hebben een pand gevonden op de locatie Dr. C. Lelyweg 17 Arnhem. Vanaf dit moment konden ze echt gaan bieden wat de klanten van hun zouden verwachten. Hier bedoelen ze mee showrooms, winkel, etc. Wereld laminaat & meubelen heeft op het moment een oppervlakte van 6000 vierkante meter, waarvan de showroom dus meer dan 4000 vierkante meter is.

vloeren Arnhem

Showroom Wereld laminaat & meubelen

Vanaf het moment dat Wereld laminaat & meubelen verhuisd is, is er een super grote showroom geplaatst. In de showroom kan je letterlijk alles vinden qua wat het bedrijf verkoopt. Ben je benieuwd? Je kan bijna elke dag een kijkje komen nemen in de showroom. In de showroom kan je onder andere: laminaat, banken, kasten, tafels, stoelen en nog veel meer vinden. Ook kan je bij dit bedrijf handgemaakten meubels laten maken. Deze zijn uiteraard niet in jouw maten binnen de showroom. 

Bezorging en direct laten monteren

Bij Wereld laminaat & vloeren worden jouw vloeren Arnhem of meubels meestal de eerstvolgende dag al bezorgt. Weet je niet hoe je de meubels of vloer moet monteren? Dat is dan geen probleem! Bij wereld laminaat & vloeren monteren wij de meubels of vloer voor jouw bij de levering. Meubels zijn voor hun geen probleem. Vloeren zijn iets lastiger. Hier wordt dan ook een kleine vergoeding tegen gevragen

Locatie van Wereld laminaat & meubelen

Op het moment is dit bedrijf te vinden in Arnhem, Gelderland. Vroeger hebben ze op een andere locatie gezeten maar in verband met ruimte moesten ze hiervoor een andere locatie gaan zoeken. Dat was gelukt. Ze zitten nu in een grote ruimte in de mooie stad Arnhem. Het bedrijf is elke dag op zondag na geopend. Dit is vooral bedoeld voor het komen kijken naar de showroom van al onze vloeren en meubelen. Dus ben je niet helemaal zeker naar wat je wilt gaan kopen? Kom dan even kijken in de showroom. Hier staat zoals vaker gezegd bijna alles.